Οίκος Νυφικών elenaswed

Καλώς ήλθατε στην παρουσίαση του οίκου νυφικών elenaswed.

Κομψά, αέρινα, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια, χειροποίητες δημιουργίες αλλά και νυφικά εισαγωγής. Απολαύστε τα παραπάνω και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γάμο!

Κάθε γάμος αποτελεί μοναδικό γεγονός με κύρια πρωταγωνίστρια, φυσικά, τη νύφη.

Μετά από τριάντα πέντε χρόνια παρουσίας στο χώρο της δημιουργίας και έχοντας προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες ζευγάρια, είναι το πιο κατάλληλο μέρος που θα μπορέσει να προσφέρει στη νύφη, αυτό που ψάχνει πραγματικά, αλλά πάνω από όλα αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα της αλλά και το ύφος του γάμου της.

Τα νυφικά μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των πολυτελών και μεταξωτών υφασμάτων καθώς και για την άψογη εμφάνιση των σχεδίων των νυφικών με χειροποίητες λεπτομέρειες όπως οι κρύσταλλοι swarovski.

Η νύφη έχει τη δυνατότητα να ενοικιάσει η να αγοράσει το νυφικό της σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές ή να   περιγράψει αυτό που έχει ονειρευτεί και οι έμπειροι συνεργάτες του οίκου elenaswed να το δημιουργήσουν Αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Στόν οίκο νυφικών Έλενα μπορεί επίσης Το ΖΕΥΓΑΡΙ να επιλέξει τίς Μπομπονιέρες, τα  Στέφανα και τίς    λαμπάδες του Μυστηρίου. Ακόμα είναι πολύ σημαντικό ότι προσφέρει τη δυνατότητα για  νυφικό μακιγιάζκαι φροντίδα μανικιούρ-πεντικιούραπό επαγγελματίες.

Σκοπός του οίκου elenaswed είναι να προσφέρει το ιδανικό νυφικό που ταιριάζει σε κάθε νύφη και να διευκολύνει το ζευγάρι στην δύσκολη προετοιμασία της διαδικασίας του γάμου όσο το δυνατόν περισσότερο.