Οίκος Νυφικών Έλενας

Καλώς ήλθατε στην παρουσίαση των νυφικών Έλενας.

Κομψά, αέρινα, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια, χειροποίητες δημιουργίες αλλά και νυφικά εισαγωγής.  Απολαύσετε τα παραπάνω και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γάμο!

Κάθε γάμος αποτελεί ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός με κύρια πρωταγωνίστρια, φυσικά, τη νύφη.

Ο οίκος νυφικών Έλενας, ύστερα από εικοσιπενταετή παρουσία στο χώρο της νυφικής δημιουργίας και έχοντας προσφέρει τα προϊόντα αλλά και τiς υπηρεσίες του σε χιλιάδες μελλόνυφα ζευγάρια είναι το πλέον κατάλληλο μέρος που θα μπορέσει να προσφέρει στη νύφη, αυτό που πραγματικά αναζητά, αλλά πάνω από όλα αρμόζει στην προσωπικότητα αλλά και το ύφος του γάμου της.

Τα νυφικά του οίκου νυφικών Έλενας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων-υφάσματα πολυτελείας και μεταξωτά καθώς και για την άψογη εμφάνιση των σχεδίων και της ραπτικής-νυφικά με λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι όπως κρύσταλλα swarovski.

Η νύφη έχει τη δυνατότητα να ενοικιάσει ή να αγοράζει το νυφικό της σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές ή να περιγράψει αυτό που έχει ονειρευτεί και οι έμπειροι συνεργάτες του οίκου να το δημιουργήσουν αποκλειστικά και μόνο για εκείνη.

Από τον οίκο νυφικών Έλενας μπορεί επίσης το ζευγάρι να επιλέξει και τις μπομπονιέρες, τα στέφανα και τις λαμπάδες του μυστηρίου. Ακόμα είναι πολύ σημαντικό ότι προσφέρει τη δυνατότητα νυφικού μακιγιάζ καθώς και περιποίηση μανικιούρ-πεντικιούρ από επαγγελματίες.

Τέλος συνεργάζεται με ειδικούς που θα προτείνουν και θα δώσουν λύση στον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης, καθώς και στην φωτογράφηση του ξεχωριστού αυτού γεγονότος.

Στόχος του οίκου νυφικών Έλενας είναι να προσφέρει το ιδανικό νυφικό που αρμόζει σε κάθε νύφη και να διευκολύνει το ζευγάρι στην δύσκολή διαδικασία των προετοιμασιών όσο το δυνατόν περισσότερο.